Alles over de versierde karren en fietsen

Route Straatparade

Je kunt de route ook digitaal volgen. Download Google Maps op je telefoon en klik op onderstaande button

Meerijden? Dat kan!

De Oranjevereniging introduceert een nieuw onderdeel op Koningsdag 2023: De Straatparade. De straat- parade zal een vervanging zijn van de optocht van versierde karren en fietsen die voorheen op 26 april plaatsvond. De straatparade is een verzameling van bijvoorbeeld; versierde fietsen, karren, steltlopers, muziek en mogelijk nog veel meer!

Niet alleen versierde karren of fietsen kunnen deelnemen aan de straatparade, elke ludieke actie is welkom. Denk hierbij ook aan sportverenigingen, familie en vriendengroepen. Alleen niet gemotoriseerde objecten kunnen meedoen. Deelname is niet gebonden aan leeftijd.

Omdat op Koningsdag de Vechtzomp te water wordt gelaten en dit een onderdeel is van het programma, is het thema van De Straat Parade ‘Vechtbonken’. Dus alles wat met water, De Vecht of maritiem te maken heeft. De mooist versierde fietsen of karren in het thema of de meest originele deelnemers ontvangen een leuke prijs!

Karren en fietsen hoeven zich niet aan te melden, groepen vanaf 4 personen wel.

Aanmelden kan door naam en telefoonnummer voor 15 april te mailen naar oranjeverenigingommen@outlook.com of via het aanmeldformulier op onze site.

Meld je aan