Alles over de fietsroute: versierde straten

Route versierde straten

Je kunt de route ook digitaal volgen. Download Google Maps op je telefoon en klik op onderstaande button

Langs de route zijn letters verstopt. Weet u of weten de kinderen ze te vinden en er de juiste zin van te maken? Stuur het antwoord naar oranjeverenigingommen@outlook.com en maak kans op een leuke prijs.

Meedoen? Dat kan!

Heel veel straten hebben er enorm veel werk van gemaakt om hun straat te versieren. Wat is het dan leuk om deze straten te bewonderen. De bewoners van de straten vinden dit super leuk en gezellig!

Daarom is er weer een fietstocht uitgezet, zodat u geen straten mist. Met pijlen kan u de route volgen van zondag 24 april tot en met donderdag 5 mei. Ook zal de route digitaal te volgen zijn.

Langs de route zijn letters verstopt. Weet jullie de letters te vinden en er een leuke zin van te maken? Stuur het antwoord naar oranjeverenigingommen@outlook.com en maak kans op een leuke prijs.

Het eindpunt van de fietsroute is op het feestterrein, waar op Koningsdag veel activiteiten zijn en waar we elkaar kunnen ontmoeten.