Alles over de avond in Oldenhaghen

De avond in Oldenhaghen

Elk jaar organiseert de Oranjevereniging in samenwerking met de Oldenhaghen een avondvullend programma twee dagen voorafgaand aan Koningsdag. Tijdens die avond gaan we even terug in de tijd en halen we liederen op uit het verleden

Beentjes van de vloer

Voor de bewoners van Oldenhaghen hebben we dit keer muziekband Las Paljas geregeld. Dit gezelschap bestaat uit acht door de wolf geverfde muzikanten en één zangeres. Het repertoire is internationaal en afgestemd op senioren. Door de variëteit van de muzikale nummers is het programma boeiend en een genot voor oog en oor. Dat wordt ongetwijfeld weer een gezellige avond, lekker meezingen en klappen en voor wie wil de beentjes van de vloer!
Iets lekkers bij de koffie en een hapje en drankje, dit mag ook oranjebitter of advocaatje met slagroom zijn, wordt verzorgd door de Oranjevereniging